13.10.2011

TOP ELEVEN Football Manager Yeni Antrenman Sistemi

Antrenmanda yeni uygulama Skill Points.

Artık oyuncularımız antrenman yapınca Skill Points kazanıyor. Ayrıca maçlarımızı izlediğimiz zamanda Skill Points kazanmaya devam ediyoruz ki Beceri (ya da Yetenek) Puanları diye çevilebiliriz :) Bu puanları kullanarak futbolcunuzu dilediğiniz yönde geliştirebilir ya da yeni yetenek kazanmasını sağlayabilir veya yeni mevkilerde oynamasını sağlayabilirsiniz.

Beceri Puanlarını Antrenman kısmına girdiğimizde en sağ kısımda görebiliriz oyuncularımızın isimlerinin olduğu sütunda. Skill Progres kısmındaki mavi bar doldukça Beceri Puanları kazanmaya devam ediyoruz. Ancak burada Kondisyon sütununa dikkat etmek gerekiyor, hem de oldukça fazla özen göstererek. Çünkü artık sakatlıklar daha fazla can yakıyor Top Eleven Football Manager’da. Intens diye görünen ve Intensity ise yoğunluk (ya da şiddet) anlamında kullanılıyor burada. Yeşil bar ile gösterilen bu sütun 1-2 ve 3 kademe olarak yer almakta. Bir yeşil bar olanda oyuncu dinleniyor, iki yeşil bar olanda oyuncu normal antrenmanlarına devam ediyor görünmekte ve üç yeşil bar olanda ise futbolcumuz kendini en üst seviyede çalışmalara vermiş olarak yorumlayabiliyoruz. Ancak üç yeşil bar olunca oyuncumuz daha çabuk yoruluyor ve sakatlanma riski de artıyor. Bu yeşil barlara tıklayarak, gelen ekranda kendi seçiminizi yapabilirsiniz. Tavsiyemiz özellikle yedek ya da oynatmadığınız oyuncuları 3 olarak seçin, hem daha çabuk gelişim gösterecektir hem de sakatlansa bile çok sorun olmayacaktır. Yalnız 2 ya da 3 kulvarda devam ederken (Lig, Kupa ve Şampiyonlar Ligi) sakatlıklar çok ama çok can yakıyor, aman dikkat.

Şimdilik bu kadar, en kısa zamanda yeni antrenman sistemindeki diğer gelişmeleri sizlere aktaracağız. İyi oyunlar arkadaşlar :)

NOT: Bu içerik tamamen tarafımızdan yazılmıştır. Emeğe saygınız olsun arkadaşlar ve eğer bu yazıyı ya da sitedeki (veya Facebook sayfamızdaki) içerikleri alacaksanız lütfen kaynak gösteriniz. Kaynak göstermek için FACEBOOK sayfamız (Top eleven football manager tokens (jeton) türkiye (turkey) https://www.facebook.com/pages/Top-eleven-football-manager-tokens-jeton-türkiye-turkey/150256425031402 ve sitemiz Top Eleven Football Manager Tokens (jeton) Türkiye (TURKEY) Federasyonu http://topelevenfootballmanagertokensjeton.blogspot.com/ )

2 yorum: