11.10.2011

Türkiye - Azerbaycan 11 Ekim 2011 Salı Saat 20:00 NTV Canlı Maç İzle ve Goller

Fazla söze gerek yok sanırım. Milli takımımız tarihi maçlarından birini daha oynayacak bugün. Nefesler tutuldu, artık son birkaç saat maç için. Almanya'ya 1-3 yenilen takımımız aynı zamanda bu maçın sonucu da bekleyecek.

A Milli Takımımız grubundaki 10. ve son maçında bugün İstanbul'da Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç NTV'den naklen (canlı) yayınlanacak ve maç saat 20:00'de başlayacak.


Galatasaray'ın stadyumu olan Türk Telekom Arena'da oynanacak maçı Danimarka Futbol Federasyonu'ndan Peter Rasmussen yönetecek. Rasmussen'in yardımcılıklarını Henrik Sonderby ve Niels Hoeg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Lars Christoffersen.

İLK 11'MİZ BU ARADA ŞÖYLE OLACAK;
Sinan, Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan, Mehmet, Emre, Hamit, Arda, Burak ve Kazım.

Türkiye'nin mücadele ettiği A Grubu'nda bugün ayrıca Almanya-Belçika ve Kazakistan-Avusturya maçları oynanacak. Özellikle gözlerimiz Almanya ile Belçika maçında da olacak. Bugünkü maçların sonunda Almanya'nın ardından grup ikincisi olarak play-off'a kalacak takım Türkiye ya da Belçika olacak.

Türkiye-Azerbaycan milli maçını, kadınlar ile 01.01.1996 tarihinde ve daha sonra doğmuş çocuklar ücretsiz izleyebilecek.Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler davetiye niteliğindeki biletlerini, gişeden üzerinde vatandaşlık numarası bulunan kimliklerini göstererek alabilecek. Kadın ve 16 yaş altı çocuklar, turnikelerden, TC kimlik belgelerini ve davetiye niteliğindeki biletlerini göstererek girebilecek.

TAHMİNİMİZ: TÜRKİYE 2 YA DA 3 FARKLI KAZANIR!

türkiye azerbaycan maç özeti canlı maç izle uydu ntv ntvspor hd maç izle goller geniş özet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder