4.10.2011

Top Eleven Fotball Manager Sınırsız Para Hilesi (Jeton Değil)

Herkese merhabalar... Top Eleven Football Manager isimli facebook oyununda 2 büyük sorunumuz var :) Bunlardan en önemlisi jeton (token) hilesi ve daha sonra da para hilesi gelmekte. Jeton hilesi değil ama ekstra jeton kazanmak için sizlere yardımcı olacak Hotspot Shield Launch programını daha önce tanıtmıştık. Etiketlerden "Hotspot Shield" başlığını takip edip ekstra jeton (token) kazanmaya devam edebilirsiniz.

Sizlerden jeton dışında para sorununu çözmemiz içinde çok sayıda mesaj alıyoruz. Bunun için yapmanız gereken önce "Winsock Packet Editor (WPE) Pro" isimli programı indirmeniz gerekiyor. Bunun için öncelikle WPE'nin kendi orijinal sitesine gitmeniz gerekiyor. Resmi sitesine gitmek için buraya tıklayın lütfen!

Bu programı belirtilen yere tıkladıktan sonra "DOWNLOADS" kısmına gelerek bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor. WPE bu kısımda en altta yer almaktadır. Ya da programı buraya tıklayarak yine kendi adresinden indirilebilirsiniz. (Download Now yazan tıklayarak)

Programı indirdikten sonra aşağıda video'daki işlemleri sırası ile takip etmeniz gerekiyor.
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME: WPE PRO adlı programı bilgisayar virüs olarak algıladığından virüs programınızı kapatmanız gerekır. İşiniz bittiğinde tekrar virüs prgramını çalıştırıp ilgili dosyaları silmeniz gerekir.



NOT: Burada yazılanları yaparak oyundan atılma gibi tüm riskleri kabul etmeniz gerekiyor. Ayrıca bu hilenin ne kadar süre ile işleyeceğini bilemiyoruz. Yeni hileler oldukça sitemize ve Facebook sayfamıza eklemeye devam edeceğiz. Bu hileyi paylaşan, videoyu hazırlayan Crayz_Knght ve FORUMTR'ye teşekkürler...

7 yorum:

  1. ben proğramı indiremedim. 3 tane pc de denedim olmadı % 99 olunca bağlantı sıfırlandı diyor. virüs proğramı falan kapalı olduğu halde.

    YanıtlaSil
  2. bu güzel cakma hesapta denedim oluyor tsklr
    ama bi sorun var asıl hesapta sponsor bıtmesıne 16 gun var daha :(((
    reklam sponsorlugu ıcın yapma sansımız yokm u?

    YanıtlaSil
  3. şu an için mecbur bekleyeceğiz arkadaşlar...

    YanıtlaSil
  4. sağolun para yaptıkda önemli olan jeton onun hilesi de olsa cok güzeel olacak yada oyundaki para ile jeton alabiliyor muyuz....

    YanıtlaSil
  5. yrni versiyonda denedim fakat olomuyor F% basın veya önbelleğiğ temizleyin hatası geliyor :(((

    YanıtlaSil
  6. aynı işlemle token de oluyo token anlaşma yerine gidin anlaşın ve videodaki gibi yapıp bekleyin 1000 lerce tokeniniz oluyor denenmiştir :)

    YanıtlaSil
  7. ya arkadas engelledilermi ne yaptılar anlamadım bu kırıcıyı olmuyor yaff bi yardım please :(

    YanıtlaSil